Bwin sportska kladionica

Bwin nudi najširi opseg oklada, i broj je 1 u online klađenju u Europi. Možete pronaći čak do 8000 uzbudljivih oklada svaki dan! Imate priliku odabrati svoju okladu iz 80 različitih sportova - još jedan Bwinov rekord. Bwin nudi svoje kladioničarske usluge na 20 različitih jezka, a taj broj i dalje raste!Bwin koeficijenti

Možda najveća mana Bwin sportske kladionice su prosječni i ponekad niski koeficijenti.

Korištenje

Jedan od najvećih pluseva Bwina u usporedbi s drugim sportskim kladionicama. Bwin nudi jasno organiziranu web-stranicu kojom se vrlo jednostavno koristiti. Dobro strukturiran odjel za pomoć i popratni sadržaji poput “moja prva oklada” dopuštaju i početnicima u klađenju jednostavan uvid u svijet online sportskog klađenja.

Usluga i podrška

Bwin osim mail usluge nudi i non-stop otvorenu telefonsku liniju za zahtjeve klijenata. Na žalost ponekad su dugi periodi čekanja odgovora na vaše pitanje.

Ponuda

Kao što je već spomenuto Bwin nudi najširi opseg oklada u Europi. U Bwinu možete pronaći oklade za bilo koji sport i mnogo specijalnih ponuda.

Dodatne ponude

Osim velike sportske ponude, Bwin također nudi online Casino, Poker i druge igre svojim klijentima.

Klađenje uživo

Bwin nudi najširi opseg klađenja uživo na tržištu. Imate se priliku kladiti na različite sportove u bilo koje vrijeme.

Opcije plaćanja

U Bwin sportskoj kladionici možete položiti svoje uloge kreditnom karticom, PayPalom, Firstgateom, Click2Payom, Moneybookersom, T-Pay Callom, Telekom Rechnungom, i Paysafecardom.

Bwin bonusi

Bwin nudi različite bonus promocije za nove klijente i postojeće korisnike. Preporučljivo je s vremena na vrijeme posjetiti Bwin web-stranicu.

Bwin cjelokupna procjena

Po našim kriterijima, Bwin dobiva 6 od 10 mogućih bodova!

Bundesliga picks

view the latest picks now!