Texas Hold’em Poker škola – naučite kako je lako i jednostavno igrati Texas holdem Poker na Internetu!

Igranje Texas Holdem Pokera na Internetu nije samo jako zabavno– imate mogućnost i zaraditi pravi novac. Ali prije nego što započnete svoju Poker karijeru i napravite veliki profit u najboljim online Poker sobama morate biti dobro informirani o Texas Hold’em Pokeru! Na sportska-kladionica.com naći ćete najvažnija Texas Holdem Poker pravila i naučiti kako igrati poker. Glavna pravila naučiti ćete vrlo lako, ali da postanete pravi poker ekspert potrebno je mnogo iskustva i vježbe.

Win at Intertops!

Texas Holdem škola – naučite kako igrati Poker na Internetu u samo nekoliko koraka:


Texas Hold’em je najpoznatiji i najpopularniji Poker na svijetu. Zbog booma poker na Internetu imate mogućnost igrati Texas Holdem Poker bez da ovisite o drugim poker igračima. I tako igranje Pokera funkcionira na Internetu: br/>
Izaberite svoju najdražu Poker sobu i priključite joj se. Na sportska-kladionica.com možete naći širok asortiman najboljih poker soba. Nakon što ste prebacili novce u Poker sobu zabava može početi:

Nakon što se otvorili određeni Poker software na svom PC-u možete se pridružiti Poker sobi. Razlike između Poker soba su u ulozima i broju Poker igrača za stolom.

Ako ste izabrali, možete sjesti za Poker stol kliknuvši na slobodno mjesto (sit in)

Igra pokera počinje. Djelitelj je označen posebnim žetonom sa slovom “D” na sebi. (djeliteljev žeton)

Nakon velikog i malog blinda dijele se karte.

Svaki poker igrač dobiva dvije pokrivene karte, takozvane pocket karte. Igrač koji sjedi lijevo od velikog blinda započinje igru.

Prva runda (prije Flopa) počinje. Ako je Vaš red možete izabrati između četiri opcije:

fold:

odbaciti karte ako su loše i odustati.

call:

stavljate isti ulog kao igrač ispred Vas

bet:

ako imate dobru ruku (ili želite blefirati) možete uložiti. Ako igrate poker sa limitima možete staviti samo određeni ulog, ako igrate poker bez limita možete staviti ulog kakav želite.

raise:

ako je igrač ispred Vas već uložio (napravio call), imate mogućnost da povećate ulogAko ste Vi mali blind, već ste morali napraviti ulog od barem polovice minimalnog uloga još na početku i taj ulog je već uračunat u vašu prvu okladu. Ako ste Vi veliki blind već ste morali staviti minimalni ulog. Igra se nastavlja, i mogući su slijedeći scenariji.

Nakon što svi aktivni igrači (oni koji do sada nisu napravili fold) naprave svoje uloge, dijeli se flop. Flop se sastoji od tri zajedničke karte koje se dijele na sredinu poker stola. Morate napraviti najbolju ruku od vlastitih pocket karti i zajedničkih karti na sredini. Sada nova runda uloga kreće i svi igrači imaju šansu ponovno napraviti call, raise ili fold. Igrač na lijevoj strani djelitelja započinje rundu. U kontrastu sa rundama prije flopa ovdje nema minimalnog uloga. Ako nijedan igrač ne želi napraviti novu okladu, runda se završava bez promijene u potu.

Nakon flop runde dijeli se četvrta zajednička karta – takozvani turn. Kao i nakon flop runde i ovdje imamo rundu sa ulozima.

Nakon posljednje runde sa ulozima i peta zajednička karta se dije – river. Također i ovdje postoji runda sa okladama bez minimalnog uloga. Sada morate napraviti najbolju poker ruku od sedam karata (2 pocket karte i 5 zajedničkih karti). Nakon što je posljednja runda oklada završena, igrač sa najboljom rukom osvaja pot (ili posljednji koji je napravio fold ako su svi foldali prije pokazivanja karti).

Bundesliga picks

view the latest picks now!