Texas Holdem Poker strategija – najbolji savjeti i trikovi da povećate svoju dobit na Pokeru!

Slijedeći Poker savjeti i trikovi trebali bi Vam pomoći da igrate Poker mnogo uspješnije i povećate svoj profit od Texas Holdem Pokera. Da biste savladali sve navedene Poker strategije, savjete i trikove morati ćete mnogo vježbati. Mnogi Poker igrači rade grešku kada počinju igrati Poker bez ikakve pripreme. Bez osnovnog znanja Poker pravila i toka igre Pokera ne možete nikako uspjeti. Ako već znate Poker pravila i pročitali ste ove Poker savjete trebali biste biti spremni da okušate svoju sreću u najboljim online Poker sobama!Poker strategije, savjeti i trikovi:


Fold (odustajanje) nije znak slabosti!

Mnogi Poker igrači misle da je odustajanje od Poker ruke znak slabosti i pokušavaju ulagati svaki put što je velika greška! Ako koristite ovu strategiju uvijek ćete gubiti na dulji period. Probajte izračunati šanse svoje ruke koliko god objektivno možete i fold-ajte svaki put kada je mogućnost da dobijete manja od rizika da platite prijašnji ulog!

Ne igrajte previše ruku!

Ovo je jednak problem kao onaj sa foldom (odustajanjem). Također nekad je vrlo atraktivno vidjeti flop – nemojte raditi call sve dok ne vidite flop u svakoj rundi. Već sa dvije karte vi možete izračunati svoje šanse, i nekada je isplativije odustati i prije flopa! Također na rizik da vidite flop također utječe i broj blindova i verzija Poker (sa ili bez limita). Ali Poker eksperti odigraju samo 20% svojih ruku do flopa, i to nije veliki rizik!

Umjetnost blefiranja

Što se tiče blefiranja razlikujemo dvije velike greške: Poker igrače koji uvijek blefiraju, i one koji nikada ne blefiraju. Jedno od temeljnih pravila uspjeha je da Vaši protivnici ne mogu vidjeti „kroz“ Vas i vašu strategiju. Također ako blefiranje ne uspije, postoji i prednost u tome – u idućim rundama drugi igrači će misliti da ponovno blefirate i tako će podcijeniti Vašu ruku. Ali ne trebate pretjerivati sa Vašim blefiranjem, i uvijek trebate isprobati rizične blefove kada pot nije dupkom pun, inače bi to moglo postati skupo! Kao temeljno pravilo izdvaja se: blefirajte svaki put kad procijenite da imate velike šanse da uzmete pot vrlo lako ili kada je Vaša Poker strategija u opasnosti da bude otkrivena!

Pokušajte pročitati svojeg protivnika!

Prije nego što „sjednete“ u online Poker sobu preporučljivo je da malo pogledate aktivne igrače. Uskoro ćete moći pročitati koju taktiku rabe i tako ćete znati njihove jake strane i slabosti. Također dok igrate morate gledati da li igrači koriste kakve specijalne kriterije. Tako da Vam je lakše „pročitati“ da li Vaš protivnik blefira ili stvarno ima jaku ruku.

Limiti žetona:

Uvijek uzmite maksimalan broj žetona za stol. Ako to učinite, pokazujete svoju snagu i volju da ste spremni riskirati. Velik broj Poker žetona se također može pokazati korisnim ako imate vrlo jaku ruku i želite „ući“ sa svime. Uvijek je bolje ući u Poker sobu sa manjim ulozima i donijeti što više žetona za stol nego ući u Poker sobu sa visokim ulozima sa samo nekoliko žetona za stolom.

Uvijek uključite i svoju poziciju za stolom u svoju strategiju!

Pozicija za Poker stolom je vrlo bitna, iako mnogi Poker početnici još nisu svjesni te činjenice. Uvijek pokušajte koordinirati svoju Poker strategiju i taktiku sa svojom trenutnom pozicijom za stolom i pokušajte profitirati od nje. Ako ste djelitelj, imate mogućnost vidjeti kako se ponašaju drugi igrači prije nego što napravite svoj potez. To može biti velika prednost i možete napraviti procjenu ruku svojih protivnika. Ako ste prvi igrač koji mora ulagati, nekada je bolje biti što pasivniji.

Win at Intertops!

Bundesliga picks

view the latest picks now!

Bonus tipovi

Intertops Poker – odlični poker bonusi i poker sobe za više igrača!

Isprobajte uzbudljive poker sobe Intertops pokera i uzmite svoj Intertops poker bonus. Na Intertops Pokeru naći ćete mnogo različitih poker opcija osim onih uobičajenih koje znate iz drugih poker soba. Možete napraviti zabilješke o ostalim poker igračima ili čak isprobati multiplayer poker sa svojim prijateljima.