Sure betovi – kako zaraditi novac sa sure betovima:

Surebet je možda najpopularniji sistem klađenja. Prije nekoliko godina bilo je veoma lako zaraditi novac sa surbet strategijom, ali stvari su se promijenile i to postaje sve teže.

Što zapravo znači sure bet?

Kao što i samo ime kaže (engl. sure bet – sigurna oklada) je oklada kod koje ne možete izgubiti. Sure bet strategija klađenja je bazirana na činjenici da svaka kladionica ima različite koeficijente. Za jednostavan primjer napraviti ćemo fiktivnu okladu na tenis, zato što postoje samo dva moguća ishoda, lakše je za razumjeti:

Igrač A pobjeđuje: koeficijent 2,10 kod kladionice X
Igrač B pobjeđuje: koeficijent 2,10 kod kladionice Y

Ako su koeficijenti tako postavljeni, mi kao igrači uvijek pobjeđujemo – bez obzira kako meč završio. Zamislite da se kladite sa € 100.- na igrača A kod sportske kladionice X i drugu okladu od € 100.- na igrača B kod sportske kladionice Y. Dobivena svota biti će € 210 – bez obzira koji igrač pobjedio. U tom slučaju imati ćemo netto profit od € 10.- (dobivena svota 210 – ukupni ulog 200 = netto profit 10) Slično strategija sure bet funkcionira i za ostale događaje i oklade.

Win at Intertops!

Da li je stvarno moguće dobiti zasigurno sa surebetovima?

Zapravo na ovo pitanje se mora odgovoriti sa “da”. Koeficijenti će uvijek biti različiti od jedne sportske kladionice do druge i kao sure bet ekspert imati ćete mogućnost iskoristiti tu činjenicu. Ali to nije tako lako kako se čini na prvi pogled.

Kakav je rizik kod surebetova?

Novac bez rizika koji će pasti sa neba naravno ne postoji, isto tako sure bets ne funkcioniraju na taj način. Ima nekoliko važnih pravila kojih se morate pridržavati ako želite zaraditi sa sure betovima:

• Brzina: postoji golem broj igrača koji igraju sure bet svuda u svijetu, i svi oni čekaju na potencijalan surebet. Ako niste dovoljno brzi, koeficijent će pasti jer će biti mnogo visokih uloga točno na taj tip.

• Potrošnja vremena: morate uvijek biti svjesni da postoje sure bet šanse na Internetu. To znači da morate provjeravati koeficijente što češće možete, a to znači da ćete trebati mnogo vremena da biste bili uspješni sa sure bet strategijom.

• Limiti: sve sportske kladionice imaju svoje limite na uloge koje su spremne preuzeti. Npr. ako ste već napravili okladu kod sportske kladionice X na igrača A, a sada trebate odigrati na igrača B kod kladionice Y, izgubiti ćete dio novca ako ne možete postaviti željeni ulog kod kladionice Y jer je njihov limit prenizak. U tom slučaju morate napraviti ostatak oklade (uloga) kod neke druge kladionice sa drugim najboljim koeficijentom za određeni događaj.

• Malena margina profita: Da biste napravili stvarno dobar profit od sure betova morate imati veliki početni kapital. Prosječni surebet ima marginu profita od 1%-2% i nećete postati bogati ako je Vaš ulog € 100.-

Koliko su zapravo sure betovi preporučljivi?

Sure bets Vam nudi odličnu šansu da zaradite novce sa sportskim klađenjem. Ali kako postoje određeni rizici, preporučujemo Vam da na početku krenete samo sa malim ulozima, da izbjegnete velike gubitke zbog potencijalnih grešaka. Naš servis za usporedbu koeficijenata pruža Vam šansu da budete informirani o kretanjima koeficijenata i različitim koeficijentima kod različitih sportskih kladionica.

value bets

Bundesliga picks

view the latest picks now!

Bonus tipovi

Expekt sportsko klađenje – najbolja kladioničarska ponuda na Internetu!

Expekt kladionica ima mnoge prednosti, između ostalog, odličnu stranicu i na hrvatskom jeziku, također imaju odličnu službu za korisnike. Expekt nudi i najbolje koeficijente i najbolju ponudu raznih sportskih događanja. Provjerite odlične koeficijente i povećajte svoj profit sa Expekt kladionicom!