Bet at home sportska kladionica

Bet at home je licencirano poduzeće za klađenje sa sjedištem u Austriji i Malti. Tvrtka je osnovana u Welsu u Austriji 1999. godine. Bet-at-home.com doživio je ogroman napredak od početka svog djelovanja. Više od 600,000 klijenata registrirano je u Bet at home, što je dovelo do godišnjeg povećavanja poslovnog prometa i do proširenog spektra proizvoda.


Bet at home koeficijenti

Nogometni koeficijenti naročito su dobri. Što se tiče koeficijenata sve ukupno, Bet at home je preporučljiva sportska kladionica s koeficijentima iznad tržišnog prosjeka.

Bet at home korištenje

Web-stranica je jednostavna za uporabu što osigurava ugodan osjećaj klađenja kod kuće. Ne bi trebao biti problem novim Bet at home korisnicima da se snađu. Jedina zamjerka odnosi se na proces odabira oklada, koji bi mogao biti bolji jer nije sasvim user-friendly.

Bet at home usluga i podrška

Što se tiče usluge i podrška, Bet at home je izvrstan. Brz odgovor na korisničke zahtjeve, telefonska non-stop linija, chat i vrlo detaljan odjel za pomoć garantiraju najbolju uslugu na tržištu!

Bet at home ponuda

Bet at home nudi širok asortiman oklada i brojne opcije klađenja. Pronaći ćete mnoge specijalne sportske oklade, ali nažalost nema toliko specijalnih oklada koje se tiču ne-sportskih tema.

Bet at home dodatne ponude

Kao dodatak sportskom klađenju, Bet at home nudi online Casino i Poker.

Bet at home klađenje uživo

Klađenje uživo nije najjača točka Bet at home-a. Malen domet oklada uživo ne čine Bet at home omiljenom kladionicom fanova klađenja uživo. No svejedno, koeficijenti oklada uživo iznad su prosjeka.

Bet at home opcije plaćanja

Ulozi i povlačenje uloga mogu se obaviti putem kreditne kartice, Moneybookersa, Paysafecarda i bankovnog transfera.

Bet at home bonusi

Bet at home s vremena na vrijeme nudi izvrsne bonuse, poput 50 eura samo za logiranje na promo – svaki dan jedan korisnik dobije 50 eura samo za logiranje na svoj račun.

Bet at home cjelokupna procjena

Po našim kriterijima, Bet at home dobiva 7 od 10 mogućih bodova!

Bundesliga picks

view the latest picks now!

Bonus tipovi

Bet at home – široka ponuda i odlični koeficijenti!

Bet at home nudi sve što trebate: široku ponudu i mnogo različitih specijalnih oklada. Web stranica je veoma laka za navigaciju, a koeficijenti kod bet at home kladionice su daleko iznad prosjeka!